OM Nordebolagen

parVi bedriver vår företagsverksamhet på gården Hov-Olles i nordvästra Hälsingland. Gården ligger 400 m söder om vägen mot Los, cirka 2 km från Korskrogen (följ skyltarna ”Fotostudio”).

Anna-Lena fotograferar barn, brudpar, studenter, modeller, familjer, produkter, djur med mera, både i sin ateljé på gården och i det vackra hälsingska landskapet omkring oss.

Hon erbjuder också makeup-konsultationer, stil- och färganalys, hudbehandlingar, vaxning med mera, för både män och kvinnor, inom sitt företag Hudhälsan.

Ulf arbetar heltid med att översätta facktext, främst med anknytning till teknik och naturvetenskap. Han översätter i huvudsak till svenska, från engelska, tyska, ryska, norska och danska, men gör även översättningar till engelska.

Vi försöker erbjuda en stressfri och avkopplande miljö för våra besökare, och vill erbjuda ett hantverk av hög kvalitet för våra kunder. På gården finns en fårbesättning, vilket innebär att vi kan erbjuda jordbrukets lukter när vädret och årstiden så medger. Våra två vallhundar skapar liv och rörelse, både i lek och i arbetet med fåren.

far